Avamängu edu käest andnud Kohila võrkpalliklubi eurohooaeg lõppes Iisraelis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila mängijad.
Kohila mängijad. Foto: Eero Vabamägi

Kohila Võrkpalliklubil ei õnnestunud Euroopa tugevuselt kolmandas sarjas Challenge Cupil 16 parema hulka jõuda, kui korduskohtumises kaotati Iisraeli võistkonna Kfar Saba Hapoeli vastu kõik neli geimi. Avamängus oli Kohila naiskond koduseinte toetusel saavutanud 3:1 võidu, vahendab volley.ee.

Kfar Saba alustas koduväljakul peetud mängu edukalt, võites esimese geimi 25:19 ja teise koguni 25:10 resultaadiga. Kolmas geim oli tasavägisem, kuid võõrustajad suutsid selle siiski 25:22 võidusadamasse tüürida. Seega sai edasipääseja osas otsustavaks kuldne geim, milles Eesti esindusel võiduvõimalust ei tekkinud. 400 silmapaari rõõmuks oli koduvõistkonna ülekaal selge, kui Kohila naiskond kogus vaid 8 punkti. 

Esimesel eurohooajal jäi Kohila esinduse saagiks seega üks võit ja kolm kaotust, sest Euroopa tugevuselt teise karikasarja CEV Cupi avaringis jäädi kahel korral alla Sloveenia naiskonnale Maribori Nova Branikule. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles