Inglased unistavad: Messi ja Guardiola ManCity’sse?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Pep Guardiola.
Lionel Messi ja Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel on elavalt arutletud Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreeneri Pep Guardiola tuleviku üle. Guardiola leping Bayerniga lõppeb käimasoleva hooajaga ja seniste teadete kohaselt ei plaani ta seda pikendada. Spekulatsioonide kohaselt on Guardiola siirdumas Manchester City’sse ja koos temaga võib saabuda sinna ka FC Barcelona suurim staar Lionel Messi.

Inglismaa ajakirjandus on juba aastaid unistanud, et Messi saabuks mängima Premier League’i ja nüüd usutakse, et selline aeg võibki varsti käes olla.

ManCity’l läheb viimasel ajal rahaliselt aina paremini ja hiljuti tehti Hiina ärimeeste poolt City’sse üle 300 miljoni euro suurune investeering. Nii kirjutavadki inglased, et raha pole Messi palkamise seisukohast enam probleem ja 250 miljoni euro suurune üleminekutasu ning 21 miljoni euro suurune aastapalk suudetakse kindlalt lauale laduda.

Inglastel ongi endi sõnul ainult üks takistus ja selleks on Messi ise ehk nüüd tuleb jalgpallistaari veenda, et ta oleks üldse nõus Barcelonast lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles