Millisel tasemel on mänginud dopingukontrollis põrunud jalgpallurid?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mihkel Maripuu

Tänavuse aasta alguses tõmbas kohalikus jalgpallis kõvasti pilke II liigas mängiv Tallinna C.F. Enda liigataseme kohta saadi kokku lausa hirmuäratav koosseis ning hooaja eel tõi Soccernet.ee välja, et koguni 29 mängijast 21 oli olemas vähemalt Esiliigas mängimise kogemus. Kogu seda kooslust oli ohjama toodud praegune FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov. Hooaeg lõppes meeskonna jaoks aga kurvalt ja praeguseks on selge, et neli võistkonna liiget on andnud positiivse proovi Eesti Antidopingu Agentuurile.

Postimehele teadaolevalt tuvastati uriiniproovist kahel mängijal metüleendioksüamfetamiini ehk ecstasy't ning kolmel mängijal lubatust kõrgem kanepi tase.Postimehe andmetel andsid positiivse proovi Kevin Arike, Kevin Ingermann, Henry Niinlaub ja Jevgeni Berdinskih.

Neist Ingermann mängis veel 2013. aastal Eesti U21-koondises ja esindas Premium liigas Tallinna Kalevit. Sama meeskonna särgis on viimastel hooaegadel kõrgliigas väljakul käinud ka Niinlaub. Arike ja Berdinskih on oma karjääris küündinud mõne aasta eest vastavalt Valga Warriori ja Levadia duubelmeeskonna ridades esiliiga tasemeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles