Tartu naiskond alistas Audentese

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uue alaliidu peasekretäri.
Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uue alaliidu peasekretäri. Foto: Internet

Eile peeti naiste võrkpalli Meistriliigas üks mäng, milles läksid vastamisi Tartu Ülikool/Eeden ja Audentese SG/Noortekoondis. Koduseinte toetusel saavutas kolm võidupunkti Tartu võistkond. 

Emajõelinnas peetud mängus nägid pealtvaatajad kaht tasavägist geimi, kui lõpuvile ajal särasid tablool koduvõistkonna 3:0 (23, 18, 22) võidunumbrid. Elis Vennola tõi võõrustajatele 19 ja Laura Luik 10 punkti. Hanna Pajula vastas külaliste poolel 9 ja Kadri Kuusk 8 punktiga. Mängu lõppnumbreid kinnitavad ka erinevad statistilised elemendid, milles kõigis olid tartlannad paremad. Eriti selgelt ületati vastaseid pallingu vastuvõtul, kui koduvõistkond näitas 60%-list ja pealinna esindus 41%-list täpsust, vahendas volley.ee.

Naiste Meistriliiga põhiturniiril mängitakse veel seitse kohtumist. Lisaks lähevad arvesse Balti liigas peetavad Eesti klubide omavahelised mängud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles