Tiger Woods: tundsin end võitmatuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Eelmise aasta sügisel ulatuslikku seksiskandaali sattunud ning tagatipuks abielu lahutanud golfiäss tunnistas, et kuna ta oli oma alal nii domineeriv, tundis ta end võitmatuna ja sellest tingituna oli tal ka mitmeid armuafääre.

«Golf on egoistide mäng, mis on mõnes mõttes hea, aga mõnes mõttes halb. Väga palju sõltub mängija enda võimetest,» kirjutas Woods USA ajakirjas Newsweek. «Paraku juhtus aga minuga niimoodi, et selline enda peale lootmine pani mind arvama, et suudan üksinda kogu maailma vastu astuda. See pani mind mõtlema, et kui olen golfis edukas, olen võitmatu.»

Woodsi ulatuslikud abieluvälised suhted paljastusid veidi vähem kui aasta tagasi, kui üks tema armukestest, Rachel Uchitel oma loo tabloididele ära rääkis. Seejärel rääkisid suu puhtaks veel mitmed teised armukesed ning erinevatel andmetel oli Woodsil kümneid, kui mitte sadu kõrvalhüppeid.

Woodsi abielu endise modelli Elin Nordereniga lahutati tänavu augustis ning golfitäht pidi oma  rahakotti üsna korralikult kergendama, kuna kohus mõistis tema kahe lapse emale Nordegrenile valurahaks 750 miljonit dollarit.

«Ma ei saa kunagi oma käitumist täielikult heastada, eriti oma pere silmis, aga vähemalt ma püüan,» lubas Woods. «Ma pole enam sama mees, kes ma olin aasta tagasi. Ja see on hea. Olen aru saanud, et mu elu oli tasakaalust väljas ja mu prioriteedid olid valed. Tegin korduvalt kohutavaid vigu.»

«Tegin haiget inimestele, keda kõige rohkem armastasin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles