Klavani peatreener on Guardiola suurim hirm

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Weinzierl
Markus Weinzierl Foto: SCANPIX

Ajaleht Augsburger Allgeimeine kirjutab, et kohaliku jalgpalliklubi peatreener Markus Weinzierl on Pep Guardiola jaoks tõeline painaja. Nimel on Weinzierl kahel korral suutnud liigamängus Guardiola juhendatavast meeskonnast jagu saada. Rohkemaks pole suuteline olnud mitte ükski treener.

Augsburgi peatreenerina on Weinzierl mänginud viies liigamängus Guardiola juhendatava Müncheni Bayerni vastu ja kaks korda on ta lahingust väljunud võitjana. Suure tõenäosusega peavad mehed samade klubide eesotsas veel ühe omavahelise mängu, kui Weinzierl tänavuse hooaja kevadringi kohtumises kolmandat võitu jahtima hakkab.

Guardiola leping Bayerniga saab hooaja lõpus läbi ja oma tulevikust lubas ta rääkida järgmisel nädalal. Weinzierl ei usu, et katalaan Saksamaal jätkab. «Mulle tundub, et asjad liiguvad selles suunas, et ta lahkub, et ta jätab selle klubi maha. Vastasel juhul oleks leping juba ammu sõlmitud,» arutles Weinzierl oma rivaali tuleviku üle. «Isiklikult on mul sellest kahju. Ta on Bundesligale palju head teinud.»

Guardiola ise on nimetanud Weinzierli «suureks treeneriks» ja Saksamaa meediast käivad aegajalt läbi ka kuulujutud, nagu võiks just Weinzierlist saada Bayernis Guardiola mantlipärija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles