Kati Tolmoff tegi Türgis suurepärase mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Sulgpallur Kati Tolmoff on Türgis Mersinis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril jõudnud veerandfinaali. Esimeses ringis sai Tolmoff võidu kohaliku mängija maailma edetabelis 100. kohal oleva Ebru Yazgani üle 21:18, 21:8.

Teises ringis oli Tolmoffi vastane maailma edetabelis 51. kohal ja turniiril neljanda paigutusega Petya Nedelcheva Bulgaariast. Tolmoff, kelle hetke maailma edetabeli positsioon on 90., tegi suurepärase mängu ning võitis kolmes geimis 13:21, 21:13, 21:17.

Tolmoffile oli see esimene kord, kui õnnestus pikaaegne konkurent ja maailma edetabelis ka esikümnesse kuulunud Nedelcheva alistada. Nende varasem omavaheliste kohtumiste seis oli 5-0 bulgaarlanna kasuks.

Veerandfinaalis mängib Tolmoff maailma edetabeli 57. reketi Sabrina Jaquet vastu Šveitsist. Tolmoffile on pääs veerandfinaali väga tähtis ka võitluses olümpiale pääsu eest. Olümpiale saavad sportlased otsustatakse maailma edetabeli alusel ning olümpiapileti lunastamiseks tuleb edetabelis tõusta kevadeks 70. koha piirimaile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles