Kati Tolmoff tegi hooaja parima turniiri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Liis Treimann

Türgis 15000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril on Kati Tolmoff tegemas selle aasta parimat tulemust. Teel poolfinaali alistas Tolmoff võistlusel neljanda ja viienda asetusega maailma edetabelis endast mitukümmend kohta kõrgemal paiknevad Petya Nedelcheva Bulgaariast ja Sabrina Jaquet Šveitsist.

Poolfinaalis võitis Tolmoff kaheksanda paigutusega prantslanna Sashina Vignes Warani ülekaalukalt 21:6, 21:14.

See on tänavu esimene kord, kui Tolmoff on jõudnud nii tugeval turniiril finaali. Kaks nädalat tagasi oli Tolmoff Iirimaal sama kategooria võistlusel poolfinaalis. Türgi on Tolmoffi jaoks õnnelik koht, sest augustis võitis ta seal 5000 dollari suuruse auhinnafondiga Euroopa Karikaetapi.

Finaalikohaga tõuseb Tolmoff järgmises maailma edetabelis 90. kohalt kümmekond kohta kõrgemale. Lisanduvad punktid on eriti väärtuslikud, kuna Rio OM-le kvalifitseerumine toimub kevadel just maailma edetabeli seisu alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles