Klitško valusast kaotusest: kannatan endiselt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (vasakul) ja Vladimir Klitško.
Tyson Fury (vasakul) ja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Ukraina poksiäss Vladimir Klitško tunnistas, et kaotus Tyson Fury’le teeb endiselt haiget. Klitško jäi novembri lõpus tiitlitmatšis kohtunike häältega Fury’le alla ning teatas seejärel, et kindlasti tuleb ka kordusmatš.

«Pidin üle pika aja kogema tunnet, kus ma pidin ringist välja astuma kaotajana. See oli minu jaoks pettumus. Ma kannatasin nii päeval kui ka öösel ning kannatan siiamaani,» rääkis Klitško Sky Sportsile.

«Tahan kordusmatši, kuna tahan näidata, et mul on veel midagi pakkuda ja ma suudan selle väljakutse ületada. Ma ei suutnud viimases matšis end maksimaalselt realiseerida. Kordusmatšis saavad asjad olema vastupidised,» lisas ukrainlane. «Kaotatud matš ei tähenda, et ma oleksin kaotanud sõja. Ebaõnnestumine ei ole võimalus ja ma kordan endale seda pidevalt.»

Enne Fury käest saadud kaotust oli Klitško pidanud viimati kaotajana ringist lahkuma 2004. aastal, kui ta jäi viienda raundi nokaudiga alla Lamon Brewsterile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles