Soome hokimehed said Venemaa käest haleda kaotuse, kuna käisid joomas?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome (sinises) ja Venemaa hokimehed Euro Hockey Touri mängus.
Soome (sinises) ja Venemaa hokimehed Euro Hockey Touri mängus. Foto: SCANPIX

Soome hokikoondis jäi Euro Hockey Touril Moskvas 1:8 alla Venemaale ning matši järel kirjutati meedias, et soomlaste mannetu mängu põhjuseks võis olla liigne alkoholi tarbimine.

Soomlaste peatreener Kari Jalonen tunnistas kaotuse järel, et neile valmistas muret kümne mängija kõhuprobleemid. «Kaotusele pole mõtet põhjendusi otsida, kuid reedel ei saanud me Prahast (eelnevalt olid soomlased Prahas alistanud 3:0 Tšehhi) Moskvasse reisides üldse trenni teha. Lisaks jäid 10 meest haigeks, neid vaevas kohuhäda ning mehed oksendasid,» sõnas Jalonen STT-le.

Venelaste väljaanne Sovetski Sport aga kirjutas, et kuulujuttude põhjal oli soomlaste kehva mängu põhjuseks hoopis liigne alkoholi tarvitamine. Lõpetuseks aga märkisid venelased, et neil on siiski kuulujutte raske uskuda, kuna tegemist oli ikkagi tähtsa mänguga ja vaevalt soomlased selle matši eel alkoholi tarvitasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles