MK-sarjas elu parima koha saanud Kristjan Ilves: uskusin, et pean vastu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Mihkel Maripuu

Kahevõistleja Kristjan Ilves sai Ramsaus toimunud MK-etapil kirja oma karjääri parimat tulemust märkiva 24. koha.

Hüppevõistluse järel oli Ilves 10. kohal. Suusakiirus on Ilvese puhul olnud alati suurim küsimärk, kuid täna 19-aastasel eestlasel 30 parema hulka jäämisega suurt probleemi ei tekkinud. «Vaatasin enne suusasõitu protokolli läbi ja uskusin küll, et pean vastu. Pulss oli soojendusel korras, enesetunne hea ja suusad toimisid hästi. Viimasel ringil olin veel 20 parema seas ja mõtlesin, et saan äkki isegi päris hea koha, aga kaotasin päris lõpus lausa 3-4 positsiooni. Konkurendid on praegu veel tugevamad, surusid mind lõpus ära,» rääkis Ilves pärast võistlust Postimehele.

Järgmist võistlust peab Ilves ootama koguni kolm nädalat, sest uue aasta alguseks planeeritud Klingenthali MK-etapp jäeti puuduva lume tõttu ära. Ilvese sõnul peaks 9.-10. jaanuaril peetav Schonachi MK-etapp toimuma, aga ka seal pole lumega midagi hiilata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles