Cuprum lõpetas kolmemängulise kaotusteseeria, Pupartilt seitse punkti‏

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Eero Vabamägi

Poola võrkpalli kõrgliiga üheteistkümnendas voorus lõpetas kaotusteseeria Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum, kes saavutas hooaja kolmanda kolm-null võidu. Kolmes viimases mängus leppis Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum seejuures 2:3 kaotusega. 

Turniirtabeli lõppu kuuluva Luczniczka Bydgoszczi vastu Lubini meeskonnal koduväljakul 2050 silmapaari ees probleeme ei tekkinud, kui külalistele loovutati geimides vastavalt 21, 19 ja 20 punkti. Tavapäraselt kogu kohtumise kaasa teinud Keith Pupart panustas võitu seitse punkti. Pallingu vastuvõtul 40%-list täpsust näidanud nurgaründaja realiseeris kaheteistkümnest rünnakust pooled ja lisas ühe blokipunkti. Kuna rünnakul tuli neli ja servil üks viga, kujunes Puparti kasuteguriks +2. Robert Täht eilses vastasseisus väljakul ei käinud. 

Kui seitsmest üheteistkümnenda vooru mängust kolm on veel pidamata, tõusis Cuprum 20 punktiga koha võrra viiendaks. Eilse vastase Luczniczka Bydgoszczi leiame 9 punktiga 12. kohalt. Turniiritabeli juhtpositsiooni hoiab Kedzierzyn-Kozle Zaksa, kellel on kirjas 29 punkti.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles