Audentese teatenelik püstitas ülivõimsa uue Eesti rekordi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Eesti rekordi püstitanud teatenelik Andri Aedma, Pjotr Degtjarjov, Henri Reinsalu, Martti Aljand.
Martti Aljand, Henri Reinsalu ning Pjotr Degtjarjov.
Uue Eesti rekordi püstitanud teatenelik Andri Aedma, Pjotr Degtjarjov, Henri Reinsalu, Martti Aljand. Martti Aljand, Henri Reinsalu ning Pjotr Degtjarjov. Foto: Eesti Ujumisliit

Täna oli ujumise Eesti meistrivõistlustel kavas teine päev ja pika võistluspäeva viimasel alal püstitas võimsa Eesti rekordi Audentese teatenelik.

Tänase päeva viimase alana oli kavas meeste 4x100 meetri vabaltujumise teatevõistlus, kus Audentese nelik koosseisus Andri Aedma, Martti Aljand, Henri Reinsalu ning Pjotr Degtjarjov ujus välja võimsa Eesti tippmargi ajaga 3.15,70. Senine rekord 3.20,60 kuulus samuti Audentese nelikule ja see ujuti eelmise aasta detsembris.

Teise koha sai Spordiklubi Garant esimene nelik, kuhu kuulusid Daniel Zaitsev, Vladislav Pasurin, Nikita Tšernosev ning Karl Johan Luht. Teise koha ajaks oli 3.16,91, kolmanda koha sai tulemuse 3.42,61 ujunud Viimsi Veeklubi esimene teatenelik koosseisus Armis Evert Lelle, Filipp Provorkov, Rinel Pius ja Kristjan Pekk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles