Seitsme mehe meeskonna karikavõit

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak sai laupäeval valusalt kõrvetada. Eesti karikavõistluste poolfinaalis TLÜ/Kaleviga kohtudes tahtis ta lasta mängida võimalikult suurel koosseisul, kuid vahetusest sekkunud mehed ei vedanud välja ning lõpuks pidid põhijõud nägema kurja vaeva, et meeskond üldse finaali vedada.

Finaalis Tartu Rockiga kasutas Varrak vaid seitset meest ja Kalev sai 73:55 võiduga pärast kuueaastast vaheaega trofee enda valdusesse. «Mõne mehe individuaalne mäng on tähtis, kuid meeskonna edu on sellest tähtsam. Eile (laupäeval – toim) olime kümne mehe meeskond, täna mängisime seitsme mehega – kuid see oli nii vaid täna,» sõnas ta.

Need seitse meest, kes finaalis Kalevi särgis rassisid, tegid seda himuga. Kaitses survestati tartlasi algusest peale – silmapaistvalt tegutses Martin Dorbek – ning pärast võrdset avaveerandit suruti oma tahtmine kindlalt peale. Vahe kärises paarikümnepunktiliseks ning päris mängu tagasi Rock enam ei saanudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles