Mercedes jättis Rosbergi ooterežiimile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg
Nico Rosberg Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna pilot Nico Rosberg läheb järgmisele hooajale vastu teadmisega, et tema leping lõppeb 2016. aasta lõpus. Tiimijuht Toto Wolff selgitas, et enne uue lepingu sõlmimist tahab ta näha, milleks mees järgmisel aastal võimeline on.

Rosberg pikendas viimati meeskonnaga lepingut eelmise aasta suvel. Kokku on ta viie aasta jooksul võitnud Saksamaa autotootja ridades 14 MK-etappi, kuid siiski on Rosberg olnud tiimis teine number. Viimasel kahel aastal maailmameistriks tulnud Lewis Hamiltonile ta vastu pole saanud ja lisaks kõigele on meeste omavahelised suhted muutunud kehvaks.

«Meil on suurepärased piloodid. Mõlemal mehel on suured teened, et Mercedes on praegu sellises seisus,» rääkis Wolff autosport.com-ile. «Rosbergi lepingust on siiski vara rääkida. Enne tahan ma näha, milliseks järgmine hooaeg kujuneb. Meil on tiimis elemente, mida parandada. Vaatame, kuidas asjad sujuma hakkavad.»

Hamilton sõlmis mais Mercedesega pika lepingu, mis hoiab teda tiimis 2018. aasta lõpuni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles