Häbiväärne lugu: Argentina fänn sülitas lennujaamas Lionel Messi pihta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) pärast Barcelonaga klubide MMi võitmist.
Lionel Messi (vasakul) pärast Barcelonaga klubide MMi võitmist. Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubide MMilt võidukalt naasev Barcelona meeskond sattus Tokyos Narita lennujaamas ebameeldivasse olukorda, kui üks nende finaalivastase River Plate’i poolehoidja hakkas sõimlema Lionel Messiga ning lõpuks suisa sülitas argentiinlase pihta.

Messile tulid appi Luis Suarez ja Javier Mascherano, lisaks olevat Fox Sportsi sõnul sõnelejaid lahutanud ka Barcelona peatreener Luis Enrique. Hispaania meedia andmetel pidid peatreener ja Mascherano Messit kinni hoidma, et too tülinorijale kuidagi ei vastaks. Sellegipoolest jõudis Messi Hispaania väljaande AS sõnul kostitada riiukukke rusikahoobiga.

River Plate’i president Rodolfo D’Onofrio andis tülinorijale hävitava hinnangu. «Kui viisakalt öelda, siis alati leidub mõni idioot. Messi on härrasmees, kes vabandas isegi värava löömise järel publiku ees. Aplodeerin talle, sest kaotada peab ka oskama. Ja tuleb tunnistada, kui teine meeskond oli sinust parem,» sõnas Onofrio pärast River Plate’i 0:3 kaotusega lõppenud finaali.

Sama meelt oli Riveri peatreener Marcelo Gallardo. «Ma ei näinud lennujaamas aset leidnud vahejuhtumit, aga selline suhtumine on vastuvõetamatu ja sobimatu. Tegu on meie riigis sündinud jalgpalluriga, kes on ühtlasi maailma parim. Ta on lugupidamist väärt!» pahandas Gallardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles