Rootsis lauldakse Teeverist endiselt laule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Tairo Lutter

Eelmise kümnendi keskel kaks hooaega Rootsi kõrgliigaklubis Öster pallinud Ingemar Teever andis Rootsi portaalile svenskfans.com intervjuu, kus vaatas seal veedetud ajale tagasi, vahendab Soccernet.ee.

Pärast TVMK ridades võrkude puruks peksmist 2006. aastal Rootsisse Österisse siirdumist olid Österi fännide ootused eestlase suhtes kõrgel ning hooajaeelsed head mängud tõstsid lootusi veelgi, kuid liigamängudes Teever läbilööki teha ei suutnud – 42 matšis jäi tema nimele lõpuks vaid viis väravat. Teeveri peamäng on Österi fännide seas hoolimata mehe küllaltki ebaedukast klubis veedetud ajast legendaarseks saanud ning isegi praegu võib aeg-ajalt mängude ajal kuulda lugulaule eestlasest õhukunnist.

«See oli äge laul! Kui mõned kuud tagasi Soome koondisega kohtusime, siis rääkisin ühe Soome koondise tuttavaga sellest laulust ja üritasime seda Youtube'ist leida, aga eduta. Loodan, et keegi saab selle üles laadida, sest tahan seda ka oma Eesti meeskonnakaaslastele ja sõpradele näidata!» meenutas Teever lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles