Kalev/Cramo homsel vastasel Himkil oli Minskis raske õhtu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Himki üks põhitegijatest Zoran Dragic.
Himki üks põhitegijatest Zoran Dragic. Foto: SCANPIX

Korvpalli VTB Ühisliigas peab BC Kalev/Cramo järgmise kohtumise koduses Saku Suurhallis juba homme ja mängu algusaeg jõulueelsel päeval on juba 16.30. 

Ühisliigas on Himki 9 võidu ja 3 kaotusega neljas, Euroliigas lõpetati alagrupp viie võidu ja viie kaotusega, kuid tänu võrdsele grupile ja surnud ringile teeniti grupis Crvena Zvexda ja Madridi Reali ees ning Istanbuli Fenerbahce järel teine koht, kirjutas Basket.ee.

Pühapäevall koges Himki Ühisliigas võõrsil Minski Tsmoki rasket kätt. Himki dikteeris sündmusi, hoides pidevalt edu, kuid neljanda veerandi 18:10 võiduga jõudis Tsmoki normaalaja lõpuks viigini 80:80. Lisaajal tõid kastanid tulest palju näinud ja teinud Himki tagamehed ning viis minutit lisaaega kuulus neile 14:8.

Tsmoki vastu tõi Tyrese Rice 18 punkti ja 10 korvisöötu, Jegor Vjaltsev 14 ning James Augustine 13 punkti.

Ka eelmine Himki ühisliiga mäng kulges üle kivide-kändude. Mitte just parimas seisus VEF alistati oma kodus vaid 104:93 ning kuni neljanda veerandi keskpaigani oli mängusaatus veel lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles