Ajaleht: Klavan eksib silmapaistvalt harva

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter

Augsburgi jalgpalliklubi tegemistel pidevalt kätt pulsil hoidev ajaleht Augsburger Allgemeine hindab pärast iga kohtumise lõppu oma meeskonna mängijaid ja poole hooaja peal tehti seni nähtust kokkuvõte. Selgub, et Ragnar Klavan on ka tänavu olnud Augsburgi jaoks asendamatu mees.

Kõige kõrgema keskmise hindega läbis hooaja esimesed 17 mängu väravavaht Marwin Hitz, kelle tõrjete toel on klubi nii mõnegi väärt punkti teeninud. Hitzi keskmiseks hindeks tuli 2,59 (Saksamaal on tavaks, et parim hinne on 1, kõige kehvem hinne aga 5). Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Klavan ja Jan Moravek, kelle keskmine hinne oli 3,0. Siiski on Klavani tulemus võrreldes tšehhiga tunduvalt silmapaistvam, kuna eestlane tegi algusest lõpuni kaasa kõigis 17 mängus, Moravek sai väljakule vaid viies kohtumises, sedagi vahetusest.

«Eestlane on lihtsalt Augsburgi kaitseliini tugitala. Silmapaistev, kui harva ta keskkaitses mängides eksida suudab,» tunnustas ajaleht Klavani seniseid esitusi.

Augsburgi mängumeeste hinded ajalehe Augsburger Allgemeine arvates:

Marwin Hitz 2,59

Ragnar Klavan 3,0

Jan Moravek 3,0

Ja-Cheol Koo 3,23

Jan-Ingwer Callsen-Bracker 3,25

Paul Verhaeg 3,27

Alexander Esswein 3,27

Raul Bobadilla 3,29

Daniel Baier 3,31

Philipp Max 3,34

Markus Feulner 3,38

Jeong-Ho Hong 3,56

Tobias Werner 3,57

Domink Kohr 3,8

Dong-Won Ji 3,8

Caiuby 3,81

Pjotr Trochowski 4,0

Halil Altintop 4,29

Konstantinos Stafylidis 4,4

Tim Matavz 4,75

Puuduva või väga vähese mänguaja tõttu jäid hindeta Alexander Manninger, Daniel Opare, Christop Janker ja Sascha Mölders.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles