Inglismaa Jalgpalli Liit maksab Gerrardi vigastuse eest üheksa miljonit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard (paremal) pettunult väljakult lahkumas.
Steven Gerrard (paremal) pettunult väljakult lahkumas. Foto: SCANPIX

Inglismaa Jalgpalli Liit kinnitas, et nad maksavad Liverpoolile Steven Gerrardi vigastuse eest 500 000 Inglise naela (umbes üheksa miljonit Eesti krooni).

Inglismaa Jalgpalli Liit maksab antud summa Liverpoolile, kuna Gerrard sai vigastada Inglismaa koondise kohtumise ajal Prantsusmaa vastu, kirjutab Eurosport.

30-aastane poolkaitsja peab nüüd vigastuse tõttu väljakult eemale jääma kuuks ajaks ning seetõttu kompenseeritakse Liverpoolile mängumehe palgakulud.

Liverpool oli koondise peatreeneri Fabio Capello peale pärast mängu vihane, kuna esialgu lubas Capello poolkaitsjat väljakul hoida vaid 60 minutit, kuid Gerrard pääses pingile alles 84. minutil, kui ta oli endale juba viga teinud.

Siiski rõhutas Inglismaa Jalgpalli Liit, et nemad otse ei pea seda raha välja käima, vaid tegemist on taoliste juhtude tarbeks välja töötatud kindlustusskeemiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles