Jose Mourinho liitub taas Madridi Realiga?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Kahel korral Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreeneritoolilt vallandatud Jose Mourinho võib teist korda vastu võtta Madridi Reali pakkumise. Mourinho juhendas Reali aastatel 2010 kuni 2013 ning võib spekulatsioonide kohaselt selle ametiposti taas enda valdusesse saada.

Mourinhot on viimastel päevadel kõige rohkem seostatud Manchester Unitediga, kuid nüüd on võidujooksuga liitunud ka Reali president Florentino Perez.

Reali preaguse juhendaja Rafa Beniteze jalgealune on olnud pidevalt tuline ning nüüd teatas Hispaania raadiojaam Cadena Ser, et Benitez võib enda tööst ilma jääda juba enne käimasoleva aasta lõppu.

Beniteze jaoks muutiski olukorra keerulisemaks Mourinho saabumine vabade treenerite turule ning Perez on asunud Reali juhatuses uurima, kas nad oleksid nõus Mourinhole teise võimaluse andma. Hispaania ajakirjanduse teatel pole juhatus praeguseks veel ühest seisukohta suutnud võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles