Kolm Tänaku konkurenti sõlmisid tulevaks WRC-hooajaks lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: SCANPIX

Tuleval hooajal ei tee Citroeni tehasemeeskond autoralli MM-sarjas kaasa, kuid 2017. aastal ollakse uue masinaga taas rivis. Samas näeb Citroeni rallimasinaid ka 2016. aastal WRC-sarjas kihutamas. 

Järgmisel aastal kihutavad Citroeni masinad MM-sarjas Abu Dhabi Total World Rally Team nime all. Tiimi patrooni Khalid Al Qassimi kõrvale palgati uueks hooajaks veel meeskonda Kris Meeke, Stephane Lefebvre ning Craig Breen, kirjutab wrc.com.

Meeskonna pressiteates avaldati, et hooaja jooksul tehakse kaasa valitud Euroopas toimuvatel rallidel ning ühel etapil tuleb starti üks kuni kolm autot.

18.-24. jaanuarini peetaval Monte Carlo rallil asuvad starti Meeke ja Lefebvre. 11.-14. veebruarini toimuval Rootsi rallil võistlevad aga Meeke, Al Qassimi ning Breen.

Meeke sõlmis hiljuti Citroeniga kolme aasta pikkuse lepingu ning tema sõnul oli üheks peamiseks põhjuseks see, et ta saab WRC-sarjas sõita ka tuleval hooajal. «Selline programm aitab hoida mul tunnetust ja võimaldab MM-etappe paremini tundma õppida,» sõnas Meeke. «Seetõttu oli eriti oluline, et saan osaleda keeruliste oludega Monte Carlo rallil.»

Tuleval hooajal tasub autoralli MM-sarjal pingsalt silma peal hoida ka eestlastel, kuna DMACK tiimi ridades teeb terve hooaja kaasa Ott Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles