Epp Mäe treener oleks Soomes jäänud peaaegu väljateenitud tunnustuseta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahto Raska.
Ahto Raska. Foto: Sander Ilvest

Maadleja Epp Mäe eestlasest treener Ahto Raska lisati Soome aasta parima treeneri kandidaatide sekka. Esmalt jäi soomlanna Petra Olli MM-hõbedani aidanud Raska kandidaatide seast välja, kuid nüüdseks on mees nimekirja lisatud.

Esmalt Raskat parima treeneri kandidaatide sekka ei lisatud, kuid seejärel tõstatas Yle sporditoimetus küsimuse, miks on eestlane nimekirjast välja jäetud. Raska juhendamisel võitis Olli Las Vegases peetud MMil kuni 58 kg kaaluvate naiste seas hõbemedali. Raska käe all harjutab Soomes ka Mäe.

Seejärel selguski, et Raska nimi oli esialgu unustatud nimekirja lisada, kuid Soome Spordiajakirjanike Liidu esimees Heikki Miettinen teatas nüüd, et Raska sai nimekirja lisatud ja ta kandideerib Soomes aasta treeneriks. Soome parim treener selgub sealsete spordiajakirjanike hääletuse tulemusena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles