Inglismaa liiga liider teatas fännidele suurepärase uudise

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City fännid.
Leicester City fännid. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliliigat juhtiv Leicester City teatas oma fännidele hea uudise - aasta viimasel kodumängul pakutakse tasuta õlut.

Klubi aseesimees Aiyawatt Srivaddhanaprabha selgitas klubi kodulehe vahendusel tasuta joogi jagamise tagamaid. «2015. aasta on meie jalgpalliklubi jaoks olnud suurepärane aasta, aga me teame, et see poleks saanud võimalikuks ilma meie fännide toetuseta. Nad jätkavad meie mängijate inspireerimist, et väljakul veel suuremaid tegusid teha, ja tahame neid selle eest tänada,» rääkis Srivaddhanaprabha.

Igale inimesele ettenähtud tasuta pindist õlut jagatakse 29. detsembril, kui Leicester võtab kodus vastu Manchester City. Hetkel on Leicester liigatabelit 38 punktiga juhtimas, City on 32 punktiga kolmandal kohal. Enne omavahelist matši ootab Leicesteri veel mäng Liverpooliga, ManCity kohtub omakorda sel laupäeval Sunderlandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles