Klopp: inglased maksavad pühade ajal mängimise eest kallist hinda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp kritiseeris Inglismaa kommet jõulupühade ja aastavahetuse ajal liigamänge pidada, mis mõjutab tema arvates inglaste võimalusi suurturniiridel midagi korda saata.

Liverpool kohtub homme liigamängus esikohal oleva Leicesteriga ning peab kaheksa päeva jooksul kolm mängu, vahendab BBC. Viimasest kolmest kohtumisest on seejuures saadud vaid üks punkt, viimati kaotati võõrsil Watfordile. «Teil on siin kahtlemata liiga palju mänge,» lausus paari kuu eest Liverpooli juhendama asunud Klopp, kes oli Saksamaal harjunud talvepausiga. Samamoodi puhkab talvel ka Hispaania kõrgliiga ning Itaaliaski peetakse järgmised kohtumised uuel aastal.

«Teil pole puhkust ja on liiga palju sarju. Usutavasti teavad kõik, et nii edukaks ei saa. Samas ootavad kõik Roy Hodgsonilt, et ta viiks koondise tiitlini, sest Inglismaal on hea koondis. Kuid nad pole erinevalt kõikidest teistest koondistest aasta aega puhata saanud. Olgu, ka nii võib võita, kuid see on palju-palju raskem,» leidis Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles