Klitško aus avaldus: kaotada oli parem kui võita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (punastes pükstes) kaotas tiitlimatšis Tyson Fury'le.
Vladimir Klitško (punastes pükstes) kaotas tiitlimatšis Tyson Fury'le. Foto: SCANPIX

Novembri lõpuks kõigist oma poksitiitlitest ilma jäänud ukrainlane Vladimir Klitško tunnistas, et tal on hea meel, et kohtunikud saatusliku matši lõpus just Tyson Fury käe tõstsid.

Klitško tõstis küll kohtumise lõpus käed rõõmust taeva poole ja püüdis jätta muljet, nagu oleks ta oma võidus kindel. Tegelikult oli mehel jäänud selja taha üks oma karjääri kõige kahvatumaid matše ja Fury võidus polnud kahtlustki. Nüüd ütles ka ukrainlane, et tal on hea meel, et kohtunikud suutsid ausa otsuse vastu võtta.

«Pärast kaotust oli mul paar-kolm päeva väga raske, kuid teadsin, et see läheb mööda. Sellel ajal ei tahtnud ma avalikkusele mitte sõnagi öelda,» meenutas Klitško. «Siis loksus kõik paika. Ütlen päris ausalt, et tegelikult on mul hea meel, et kohtunikud matši lõpus Fury käe üles tõstsid. Vastasel juhul oleks fännid mind välja vilistanud. Milleks oleks mulle midagi sellist vaja? Kaotada oli parem kui võita.»

Järgmisel aastal seisab ees Klitško ja Fury kordusmatš.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles