Schumacheri abikaasa karm keeld tekitab suurt segadust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (paremal) ja Willi Weber
Michael Schumacher (paremal) ja Willi Weber Foto: SCANPIX

Vormelilegendi Michael Schumacheri endine mänedžer Willie Weber tunnistas usutluses Bildile, et pole pärast vormelipiloodiga juhtunud õnnetust oma endist kolleegi ja sõpra näinud. Schumacheri abikaasa Corinna lihtsalt ei luba Weberit endale külla.

Jõulude ajal kirjutas Weber Facebooki postituse, kus avaldas imestust ja kurbust, et Corinna säärase keelu on talle määranud. Bild helistas ja uuris täpsemalt, milles asi on. «Corinna seisab meie vahel,» tunnistas löödud Weber. Mees on oma sõnul kahe aasta jooksul edastanud lugematul hulgal külastamissoove, kuid ühtegi neist pole edu saatnud.

Weber töötas Schumacheri mänedžerina aastatel 1988-2010. Ta tähistas sakslasega koos koguni seitset MM-tiitlit ja veel kaks nädalat enne saatuslikku suusaõnnetust istusid nad koos ja arutasid tulevikuplaane. «Meie omavaheline läbisaamine oli suurepärane. Kaks nädalat enne õnnetust istusime Stuttgartis maha ja arutasime plaane. Nüüd me seda kahjuks enam teha ei saa.»

Kaks aastat peavigastust ravinud Schumacherit on külastanud endised tiimiülemad Jean Todt ja Ross Brawn. «Ma ei saa öelda, miks mind sinna ei lubata. Ma lihtsalt ei tea neid põhjusi. Minu jaoks on olukord lihtsalt hirmus. 25 aastat olid meie perekonnad väga lähedased, kuid nüüd siis selline asi. Seda ei suuda mitte keegi mõista.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles