TTÜ peatreener karikavõidust: meil on naiskond suure algustähega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ/Tradehouse´i naiskonna peatreener Marko Mett ütles pärast võidukat karikafinaali, et edu võtmeks oli suurepärane võistkonnavaim. Finaalis alistati Kohila 3:2.

«Võidu võti oli see, et meil on naiskond suure algustähega. Võistkonnavaim on TTÜs väga tugev,» sõnas eelmisel hooajal Võru meeskonna eesotsas olnud juhendaja. «Mis nii viga treener olla kui mul on neid jäneseid niimoodi kübarast tõmmata. Igaüks annab midagi juurde,» ütles Mett.

«Naiste mäng on rohkem nii-öelda õhinapõhine. Ja nad on emotsionaalsemad. Meestel on ka naistelt palju õppida, võitluslikkuse osas näiteks. Ja naised kuulavad, mida neile räägitakse, mehed kipuvad tihti treeneri juttu eirama,» lisas Mett. «Seega nüüd naistega töötades ma ei ütleks enam ka meestele kunagi, et «ärge mängige nagu naised» nagu tihti kiputakse ütlema.»

Kohila võitis avageimi 25:18, teise aga TTÜ 25:21. Kolmandat geimi alustas taas hästi Kohila, minnes 5:0 juhtima, ent TTÜ tuli kaotusseisust välja ja ja võitis lõpuks väga tasavägise geimi  25:23. TTÜ ei suutnud neljanda geimiga mängu enda kasuks kallutada ja selle võitis Kohila 25:20. Nii läks karikavõitja selgitamiseks vaja viiendat geimi. Viiendat geimi läks TTÜ 4:1 juhtima, edu käest ei antud ja geim võideti 15:10 ning mäng seega 3:2.

Kogenud Mari-Liis Graumann tõi võitjatele 18 punkti, Erle Püvi lisas 14 silma. Kohila edukaim oli 19 punktiga nende leegionär Kateryna Dudnikova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles