Urmas Tali: panen meestele hindeks neli plussi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu - Rakvere
Pärnu - Rakvere Foto: Tairo Lutter

Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali ütles, et kuigi ta on karikafinaali tulemuses veidi pettunud, paneb ta meestele hindeks neli plussi. Rakvere kaotas karikafinaalis Pärnule 1:3.

Rakvere alistas karikavõistluste poolfinaalis kahel korral Tartu Bigbanki ning pääses seega 18-aastase vaheaja järel finaali. Täna tiitlikaitsja Pärnu vastu võiduks jaksu ei olnud, oma osa mängisid ka vigastused – kaasa ei saanud teha põhiline rünnakujõud Siim Põlluäär, kes vigastas treeningul põlve ja libero Kaspar Pomerants läheb küünarliigese lõikusele.

«Esimese geimi mängisime hästi, edasi andsime kvaliteedis järele. Ütlesin meestele juba mängu alguses, et eksimisruumi meil siin ei ole. Kui Põlluääre põlv läks, siis hakkasime lappima oma auke,» sõnas peatreener Tali.

«Pärnul on pikem pink, neil on üht-teist juurde panna, meil väga ei ole. Õunpuu (Andris Õunpuu – toim.) pole sel hooajal diagonaalis mänginudki, aga tema sai oma asjadega hakkama. Aga vastuvõtus jäid nurgaründajad hätta ja sellise servi vastuvõtuga ei võida,» lisas juhendaja.

«Kokkuvõttes väike pettumus on see finaali tulemus, sest oleme võimelised rohkemaks, aga panen meestele hindeks neli plussi.»

Võrkpallis toob karikamängude finaalikoht ka õiguse eurosarjas osaleda. «Kui klubijuhid tahavad, siis mina sooviks küll eurokohta taotleda,» ütles Tali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles