Louis van Gaal: mind ei pea vallandama, võin ka ise lahkuda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas järjekordse kaotuse saanud Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal ütles pärast tänast 0:2 kaotust Stoke Cityle, et ei soovi meediale öelda, mida Unitedi juhid talle viimasel ajal rääkinud on. Küll ei välistanud ta võimalust amet juba õige pea maha panna.

Van Gaal on muuhulgas vestelnud ka Unitedi endise lootsi Sir Alex Fergusoniga. «Ma ei ütle teile selle kohta midagi, sest see pole teie asi. Nagu ma olen varemgi öelnud, siis asjad ei käi alati nii, et klubi peab mu vallandama. Vahel võin ka ise ametipostilt lahkuda. Tahan olla esimene, kes räägib klubijuhtidega minu saatusest ja suhtleb mängijate ning abilistega,» vahendas Van Gaali sõnu The Telegraph.

Ajaleht lisas, et van Gaal küsis Unitedi juhtkonnalt armuaega vähemalt tänaseks mänguks Stoke City ja ülehomseks heitluseks Londoni Chelsea'ga. «Kas ma olen Chelsea mängul endiselt Unitedi peatreener? Eks näis. Aga ma arvan, et olen. Tunnen kõigi klubiliikmete toetust,» lausus van Gaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles