Eestigi vastu mänginud El Salvadori koondislane lasti kodumaal maha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfredo Pacheco (vasakul, nr 15) El Salvadori ja Eesti koondise maavõistluses 2012. aastal. Raio Piiroja ja Gert Kamsi koostööst on äsja sündinud Eesti teine värav.
Alfredo Pacheco (vasakul, nr 15) El Salvadori ja Eesti koondise maavõistluses 2012. aastal. Raio Piiroja ja Gert Kamsi koostööst on äsja sündinud Eesti teine värav. Foto: SCANPIX

El Salvadori jalgpallikoondise eest rekordilised 86 mängu pidanud Alfredo Pacheco tapeti pühapäeva õhtul kodumaal Santa Anas toimunud tulistamise käigus.

Politsei teatel viibis 33-aastane Pacheco koos sõpradega bensiinijaamas ja ajas kaaslastega juttu, kui neile lähenes tundmatu ründaja ning avas tule. Pacheco hukkus, veel kaks inimest viidi haiglasse, vahendab Reuters.

Pacheco on mänginud ka Eesti koondise vastu, kui 2012. aastal kohtuti Los Angeleses peetud maavõistluses, mille Eesti võitis tänu Ragnar Klavani ja Gert Kamsi väravatele 2:0. Pacheco oli üks viiest El Salvadori mängijast, kes viibis tolles kohtumises väljakul kõik 90 minutit.

2013. aastal määrati Pachecole aga eluaegne jalgpallis tegutsemise keeld, sest selgus, et ta on seotud kokkuleppemängudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles