Kalev pole lahkunud mängijatele asendajaid leidnud

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Killingsworth.
Marco Killingsworth. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Korvpallurite turul pole pakkumisi just ülemäära palju. Seetõttu pole Kalev/Cramo suutnud leida endale hinna ja mängukvaliteedi poolest sobivaid mängijaid ning peab täna ja homme Eesti meistriliiga kohtumistes ajama läbi kümne nimekirjas oleva palluriga. Suure tõenäosusega ei parane olukord ka pühapäevaseks Ühisliiga kodumänguks Riia VEFiga.

Mäletatavasti lahkus detsembri hakul meeskonnast ameeriklasest keskmängija Marco Killingsworth, vahetult enne jõulupühi lõppes koostöö ka tagamängija Brandis Raley-Rossiga. Veel möödunud nädalal rääkis Kalevi peatreener Alar Varrak, et sooviks näha neile asendajaid juba kohe vahetult pärast jõulupühi.

Ta rääkis ühest Euroopast pärit korvialusest mängijast, kellega vaieldakse veel lepinguliste detailide üle. Tagamängijate pakkumisi olevat aga saabunud rohkelt. Kokkuleppeni pole siiani kellegagi aga jõutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles