Video: Iisraeli koondislase üheksast kolmesest Warriorsi vastu ei piisanud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (vasakul) ja Omri Casspi.
Stephen Curry (vasakul) ja Omri Casspi. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA kaks edukaimat meeskonda Golden State Warriors ja San Antonio Spurs jätkasid täna öösel võidukalt. 29 võidu kõrvale vaid ühe kaotuse saanud Warriors oli kodus 122:103 üle Sacramento Kingsist.

Kings pääses karjääri punktirekordi teinud Iisraeli koondislase Omri Casspi vedamisel avapoolajal korraks 11 punktiga juhtima, aga poolajapausiks oli Warriors vahe kinni saanud ja edaspidi mindi kindlalt oma teed. Casspi kogus lõpuks 36 punkti, tabades sealjuures üheksa kolmepunktiviset.

Tavapärasest selgelt kehvema panuse andsid Kingsi liidrid DeMarcus Cousins ja Rajon Rondo, kellest esimene eemaldati kahe tehnilise vea tõttu mängust ja teine piirdus 17 minuti jooksul nelja punkti ja kahe resultatiivse sööduga. Warriorsi resultatiivseim oli 29 punktiga Klay Thompson, Draymond Green lisas 25 punkti ja Stephen Curry tegi 23 punkti, 14 lauapalli ja 10 resultatiivse sööduga kolmikduubli.

27 võitu ja kuus kaotust kogunud Spurs alistas tasavägisemas heitluses 101:95 kodus Minnesota Timberwolvesi. Teist mängu järjest ei teinud Spursil kaasa veterankeskmängija Tim Duncan, keda vaevab põlvevalu. Seega tõusis esile 222 cm pikkune Serbia hiiglane Boban Marjanovic, kes tabas kõik seitse väljakult sooritatud viset ja tõi koos Kawhi Leonardiga Spursi resultatiivseimana 17 punkti. Timberwolvesi kasuks viskas Andrew Wiggins 18 punkti.

Teised tulemused:

Charlotte Hornets – Los Angeles Lakers 108:98
Indiana Pacers – Atlanta Hawks 93:87
Orlando Magic – New Orleans Pelicans 104:89
Washington Wizards – Los Angeles Clippers 91:108
Miami Heat – Brooklyn Nets 105:111
Chicago Bulls – Toronto Raptors 104:97
Dallas Mavericks – Milwaukee Bucks 103:93
Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers 97:101
Utah Jazz – Philadelphia 76ers 95:91

Vaata tabeliseisu siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles