Koroljak ja Anissimov valiti Eesti parimateks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Koroljak
Kristina Koroljak Foto: MyFitness

Eile autasustati Butterfly Lounges 2015. aasta parimaid kulturismi- ja fitnessialade sportlaseid.

Parima meessportlase tiitel anti selle aasta maailmameistrile, Euroopa meistrivõistluse hõbemedalistile - Oleg Anissimovile. Samuti on Oleg ka parim 2015. aasta meeste fitnessi sportlane. Parimaks naissportlaseks tunnustati kevadel absoluutseks Euroopa meistriks tulnud Kristina Koroljak. Kristina on ka 2015. aasta parim naiste fitnessi sportlane.

Parima kulturisti tiitel läks ootuspäraselt Ott Kiivikasele, kes sellel aastal võitis oma seitsmeteiskümnenda Eesti meistritiitli, kuuenda absoluutse Põhjamaade meistritiitli, pronksmedali Euroopa meistrivõistlustelt, kuuenda koha maailmameistrivõistlustelt ning palju teisi tunnustust väärt medaleid.

Parim bikiinifitnessi sportlane 2015, Reet Reimets, on Euroopa meistrivõistluste pronksmedalist, Eesti absoluutne meister ja mitmete turniiride finalist ja medalist.

Aasta profisportlaseks tunnustati Egle Eller-Nabi. Egle on Eesti esimene ja hetkel ainus profisportlane. 2015. aasta sügishooajal lunastas Egle endale kutse kõrgeimale kulturismi- ja fitnessi profivõistlusele "Mr. Olympia".

2015. aasta parim klassikaline kulturist on Rain Kuusnõmm - Euroopa meistrivõistluste hõbe.

Aasta naiskulturisti kui ka veteransportlase tiitel läks Esta Piltile.

2015. aasta üllatajana tunnustati imekaunist Ene Tomingat, kes saavutas maailmameistrivõistlustel kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles