Hispaania vutimehe unistus Barcelonast sai piinliku lõpu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona jalgpallimeeskond tähistamas klubide MMi tiitlivõitu.
Barcelona jalgpallimeeskond tähistamas klubide MMi tiitlivõitu. Foto: THOMAS PETER/REUTERS

24-aastane Hispaania jalgpallur Sergi Guardiola sõlmis eile lepingu Barcelona B-tiimiga, et tekiks kas või pisikenegi võimalus kunagi kuulsasse esindusmeeskonda pääseda.

Ometi oli saatusel varuks korralik vimka: Guardiola leping lõpetati juba kahe tunni pärast. Seni Alcorconi klubis mänginud noormehele said saatuslikuks tema Twitteri-kontolt leitud säutsud, mis pooldavad Madridi Reali ja solvavad Barcelonat ning Katalooniat.

Muuhulgas kirjutas ta «Elagu Madrid, Kataloonia mingu põrgusse» ja «(Barcelona superstaar Lionel) Messi rikub tiimimängu ära».

Barcelona saatiski õige pea välja Guardiola ja oks nukra pressiteate: «FC Barcelona on otsustanud tühistada pärastlõunal sõlmitud lepingu Sergi Guardiolaga, kes pidi liituma B-meeskonnaga. Selgus, et ta on avaldanud solvavaid säutse nii Barcelona kui Kataloonia kohta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles