Loeb palkas oma tiimi esimeseks piloodiks ideaalse CVga prantslase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: SCANPIX

Kõigi aegade edukaim rallimees Sebastien Loeb naaseb järgmisel hooajal omanimelise rallitiimi juhina MM-sarja. Esialgu lüüakse kaasa Junior WRC arvestuses ja palgatud on ka esimene piloot.

Sebastien Loeb Racingus asub juunioride maailmameistritiitlit jahtima 25-aastane prantslane Terry Folb. Mees tegi MM-sarjas esimest korda kaasa eelmisel hooajal ja kerkis JWRC arvestuses hooaja kokkuvõttes kolmandaks. Kolmel viimasel rallil lõpetas ta poodiumil.

«Tavalisel käivad asjad nii, et esimene aasta on õppimiseks ja teine võitmiseks,» vihjas Folb plaanile noorte maailmameistritiitel koju viia. Loeb kinnitas omalt poolt, et tema uuel hoolealusel on ideelane CV. Sarnaselt üheksakordsele maailmameistrile on ka Folb pärit rallimekast Alsacest. «Ta on noor ja ka tema on pärit Alsacest. Seega on tal ideaalne CV. Ta on alates on rallidebüüdist pidevalt arenenud ja ka eelmine hooaeg räägib enda eest: suurepärased tulemused ja väga enesekindel hooaja teine pool.»

Ka järgmisel aastal saab JWRC võitja auhinnaks võimaluse teha kaasa täispikk hooaeg WRC2 klassis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles