Jaanuaris jagatakse Tehvandil tiitlivõistluste medaleid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Monika Otrokova

23. jaanuaril toimuvad Otepääl  Eesti ja Euroopa meistrivõistlused talitriatlonis.

Tegemist on selle talve ühe põnevaima ja raskeima multispordiüritusega, kus osalejatel tuleb ennast proovile panna kolmel spordialal korraga. Jooksust, maastikurattasõidust ja suusatamisest koosneva multispordiala Eesti ja Euroopa tiitlivõistlused korraldatakse esmakordselt Tehvandi spordikeskuses.

Võistluse ühe peakorraldaja Siim Ausmehe sõnul muudab talitriatloni atraktiivseks asjaolu, et ühe võistluse käigus tuleb osalejatel joosta, sõita maastikujalgrattaga ning suusatada. «Seega peaks talitriatlon sobima kõigile neile spordisõpradele, kes otsivad vaheldust tavapärasele sportimisele. Mis peamine, kõikidel eestlastest osalejatel on võimalik ühe võistluse käigus tulla nii Eesti kui Euroopa meistriks,» lisas Ausmees.

Võistlusele eelregistreerumine toimub kuni 10. jaanuarini läbi Eesti Triatloni Liidu. Kohapealne registreerimisvõimalus puudub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles