Fotod: politsei rahustas Jürgen Kloppi, Liverpool võitis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste eilses ainsas kohtumises alistas Liverpool võõrsil 1:0 Sunderlandi. Taaskord näitas enda emotsionaalsemat poolt ka Liverpooli juhendaja Jürgen Klopp.

Kohtumise ainsa värava lõi matši 46. minutil Belgia koondise ründaja Christian Benteke. Kõige rohkem kõneainet tekitanud sündmused leidsid aset aga 86. minutil, kui Sunderlandi mängumees Jeremain Lens tegi jõhkra vea Liverpooli kaitsja Mamadou Sakho vastu. Kui kohtunik näitas Lensile kollast kaarti, siis Klopp nõudis loomulikult punast ja sattus seejärel tulisesse sõnavahetusse ka vastaste peatreeneri Sam Allardyce’i ja teiste Sunderlandi pingil istunud meestega. Olukorra rahutasid lõpuks maha politseinikud.

«Minu jaoks oli see punane kaart ja jutul lõpp. Minu meeskond oli emotsionaalne ja vastased olid emotsionaalsed,» sõnas Klopp kohtumise järel. «Sellised asjad käivad mängu juurde. Kui väljakul midagi ei toimu, siis saavad inimesed vaadata, mis toimub pingil.»

«Ta on pehme sakslane, kui ta arvab, et selline viga on punane kaart. See on kollane kaart ja viga. Minu ja minu treenerite suunas kasutati ebatsensuurseid väljendeid, mis mulle ei meeldinud. Pärast kohtumist surusime siiski kätt ja seda tulebki teha,» lisas omalt pool Allardyce.

Turniiritabelis kerkis Liverpool nüüd 30 silmaga seitsmendaks. 30 punkti on koos ka kuuendal kohal oleval Manchester Unitedil. Tabeliliider on Londoni Arsenal 39 punktiga, neile järgneb Leicester City samuti 39ga. Sunderland on samas 12 silmaga eelviimane ehk 19.

Vaata tabeliseisu Postimehe interaktiivsest graafikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles