Hullumeelselt kihutanud Madridi Reali täht saabus treeningbaasi politseisireeni saatel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna tähtmängija James Rodriguez korraldas uue aasta alustuseks omapärase vaatemängu, saabudes Hispaania ajalehe AS teatel Reali treeningbaasi, kannul siniste vilkuritega politseiauto.

Nimelt vajutas kolumblane kiirteel M40 oma Audi R8 gaasipedaali kõvasti tugevamini kui seadus lubab, kihutades lubatud kiiruse asemel 200 km/h. Jamesi Audit asus jälitama eravärvides politseiauto, kust anti jalgpallurile ka peatumismärguanne, kuid sähvivad vilkurid kolumblast ei heidutanud ja nii saabuski ta Valdebebases asuvasse Reali treeningbaasi, politseiauto tihedalt kannul.

ASi avaldatud videos on kuulda, kuidas politseinikud selgitavad baasi turvameestele, et jälitasid Jamesi autot kiirusel 200 km/h. Jalgpallur pääses küll treeningule, ent tõenäoliselt ootab teda nüüd ees suur rahatrahv ja ajutiselt juhiloast ilmajäämine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles