NBA mängija võttis näruse aasta kokku: eksnaine tegi sarvi, sõber osutus kitupunniks ja Rihanna andis korvi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Barnes.
Matt Barnes. Foto: SCANPIX

NBAs Memphis Grizzliesi ridades mängiv korvpallur Matt Barnes võttis läinud aasta kokku süngel noodil, nimetades seda elu halvimaks.

«Jumal tänatud, et saabus 2016. aasta!» kirjutas Barnes pikas Instagrami-postituses. «2015. aasta oli kindlasti mul elu halvim! Kaotasin naise, keda armastasin, oma laste ema… Pidin jätma maha ainsa asja, millest olen unistanud – oma perekonna. Seda nimetatakse karmaks… Mind kaubeldi mujale ning pidin lahkuma meeskonnast ja linnast, mida armastan! Seda nimetatakse äriks…» nentis korvpallur, kes mängis varem kaks aastat Los Angeles Lakersis ja seejärel kolm hooaega Los Angeles Clippersis, kuid vahetati juunis esmalt Charlotte Hornetsisse ja vaid kümme päeva hiljem sealt Memphisesse.

Rihanna pole Matt Barnesi väidetavalt näinudki. FOTO: Scanpix
Rihanna pole Matt Barnesi väidetavalt näinudki. FOTO: Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

«Popstaar valetas minu kohta ning tal veab, et pidasin stsenaariumist kinni ega paljastanud seda, et ta on valetaja…» viitas Barnes suvisele seigale, kus ta tunnistas ajakirjanikele, et püüab võita Rihanna südant. Lauljatar vastas sellele kiirelt sotsiaalmeediasse tehtud postitusega, kus väitis, et pole Barnesi isegi näinud ega ole kindlasti mingist suhtest huvitatud. «Tekstisõnumite ja fotodega on selline naljakas lugu, et need ei valeta!» võttis Barnes toimunu nüüd kokku.

Järgmiseks võttis Barnes sihikule endise meeskonnakaaslase ja New York Knicksi praeguse peatreeneri Derek Fisheri, kellele ta oktoobris kättpidi kallale läks. Nimelt leidis Barnes, et pole sobilik, kui Fisher käib väljas tema eksnaise Gloria Govaniga. Et endisele tiimikaaslasele kohta kätte näidata, sõitis Barnes väidetavalt 150 km kaugusele Govani koju ja üritas Fisherile vastu hambaid anda.

Derek Fisher. FOTO: Scanpix
Derek Fisher. FOTO: Scanpix Foto: Charles Krupa/AP

Barnes: sõber osutus pealekaebajaks

Korvpallur oli saanud kõne oma kuueaastastelt kaksikutelt, kes teatasid talle, et Fisher viibib nende kodus. «Matt pööras täitsa ära, kargas autosse ja sõitis sinna, lubades Fisheri vaeseomaks taguda,» meenutas üks lähikondne Grizzliesi treeninglaagri ajal aset leidnud vahejuhtumit. Kohale jõudes leidis Barnes eest peo, kus viibis kümmekond inimest, ent asus sellegipoolest Fisheriga rüselema. Seepeale kutsus keegi peol viibijatest politsei, ent nende saabumise ajaks oli Fisher juba minema sõitnud.

Hiljem hooples Barnes sõbrale saadetud tekstisõnumis, et pani ka Govani paika. «Ajasin ta hoovist elutuppa ja sülitasin talle näkku,» seisis sõnumis. «Ning lõpuks sattusin koos oma eksnaise ja pealekaebajaga, vabandust, meeskonnakaaslase ja sõbraga «kolmnurkrünnaku» keskmesse. Mees tegutses mu selja taga, sebis mu eksnaist, jäi vahele, sai ussi ajamise eest teenitud palga, kuid jooksis siis politsei ja NBA jutule… Selle asemel võinuks tappasaamise omaks võtta nagu mees ja edasi liikuda!» põrutas Barnes oma värskeimas Instagrami-räuskes.

Gloria Govan. FOTO: Scanpix
Gloria Govan. FOTO: Scanpix Foto: Steve Buckley/Steve Buckley/BuzzFoto.com

«Kuna mina aga ei kitunud, sain liigalt kahemängulise keelu. Seda nimetatakse eluks…» kirjutas Barnes, kes kannabki praegu karistust. «Kogu aasta oli nagu halb tõsielusaade, õudusunenägu, kuid rahvas sai lõbutseda ja naerda! Tehke aga kriitikat, visake nalja ja naerge… Ma ei räägi seda seepärast, et otsiksin kaastunnet, kuna mu enda käsi oli ka kõikides jamades mängus. Mind hoiatati korduvalt selle naise eest ja inimeste eest, keda pidasin sõpradeks… Õppetund on käes!» lisas Barnes, lõpetades postituse iroonilise hashtag’iga #PAHAPOISS.

New York Post küsis seepeale kommentaari ka Fisherilt. «Mul ei ole selle kohta mitte kui midagi öelda,» vastas Knicksi peatreener lühidalt.

Barnes on varemgi korduvalt võimudega pahuksisse sattunud. 2012. aastal ähvardas ta California politseinikku, kes tegi talle aegunud juhiloata sõitmise eest märkuse. 2010. aastal süüdistati Barnesi kodutüli käigus Govani peksmises, kuid see ei leidnud tõestamist. 2015. aasta mais trahvis NBA mängumeest 50 000 dollariga, sest ta solvas Houstonis peetud kohtumise ajal roppude sõnadega väljaku ääres istunud fänni. Hiljem selgus, et tegu oli Houston Rocketsi mängija James Hardeni emaga. Barnes oli ühe fänniga sõnelusse sattunud ka jaanuaris, toona trahviti teda 25 000 dollariga.

Barnesi Instagrami-postitus on nähtav siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles