Kehra mängib mõlemad euromängud kodus

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra mängijad.
HC Kehra mängijad. Foto: Priit Simson

HC Kehra mängib Cup Winners Cup Euroopa käsipalli karikavõistluste esimese ringi mõlemad mängud koduses Kehra Spordihoones

Meeste 2010/2011 hooajal Cup Winners Cupi mängiv HC Kehra käsipallimeeskond sai loosi tahtel vastaseks kolmandas ringis FIF Copenhageni.

Klubide omavahelisel kokkuleppel jõuti otsusele, et mõlemad kohtumised peetakse Kehra Spordihoones 27. novembril kell 15.00 ja 28. novembril kell 12.00.

FIF Copenhagen on sellel hooajal tugevas koduses Taani meistriliigas 13. ehk eelviimasel kohal. Kaheksa mängu järel on saadud ainult üks võit ja seitse kaotust.

Klubi on osalenud Euroopa karikasarjades 1996 aastast. Neil on ette näidata väga häid tulemusi. 1998-99 hooajal jõuti samas sarjas poolfinaali, kus pidid tunnistama Hispaania klubi Ferrobus Mislata Tortajada paremust. Veel mitmeid kordi on jõutud kas veerand- või poolfinaali. Hooajal 2007-08 jõudis FIF Copenhageni klubi käsipallimeeskond EHF Cup finaali, kus kodus alistati HSG Nordhorn 30:29, aga võõrsil jäädi alla 27:31.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles