Galerii: Madridi Real andis eduseisu minutiga käest ja lõpetas kümnekesi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas loovutas taas punkte Madridi Real, viigistades võõrsil 2:2 Valenciaga. Liigatabeli liidrist Madridi Atleticost jäädakse nüüd maha nelja punktiga.

Real asus 16. minutil juhtima, kui värava lõi Karim Benzema. Avapoolaja lisaminutitel viigistas Dani Parejo aga penaltist seisu. 68. minutil jäi Real väljakule kümnekesi, kui punase kaardi sai Mateo Kovacic. Sellegipoolest asuti 82. minutil Gareth Bale'i tabamuse järel uuesti juhtima.

Eduseisu õnnestus Realil aga hoida vaid hetke, sest Alcacer Paco pealöök viigistas juba järgmisel Valencia rünnakul seisu. 2:2 viigiga leppima pidanud Real on liigatabelis 37 punktiga kolmandal kohal, liidril Madridi Atleticol on pärast raskelt tulnud 1:0 võitu tabeli punase laterna Levante üle 41 punkti. Konkurentidest mängu vähem pidanud Barcelona, kes viigistas viimati 0:0 Espanyoliga, on 39 punktiga teisel kohal. Valencial on 23 punkti, mis annab neile tabelis 10. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles