Itaalia meedia: Astanast lahkuv Nibali tahab Kangerti kaasa võtta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (paremal) ja Vincenzo Nibali.
Tanel Kangert (paremal) ja Vincenzo Nibali. Foto: SCANPIX

Itaalia väljaande La Gazzetta dello Spordi andmetel on Astana meeskonna liider Vincenzo Nibali peagi lahkumas ning võib endaga kaasa võtta ka Tanel Kangerti, vahendab Spordipartner.ee.

2017. aastat silmas pidades on Itaalia väljaande andmetel Nibali valik number üks praegu Trek-Segafredo. USA-s registreeritud klubi otsib endale suurtuuride liidrit, praegusele esinumbrile Fabian Cancellarale jääb tänavune hooaeg tipptasemel viimaseks.

Pärast seda, kui meeskond sai endale nimisponsoriks Itaalia kohvibrändi Segafredo, võib oletada, et suurtoetajal on ärieesmärke silmas pidades suur huvi Itaalia ratturi vastu. Spekuleeritakse, et lisaks treener Slongole võtab Nibali Trek-Segafredosse kaasa füsioterapeudi Michele Pallini ja arsti Emilio Magni. Ratturitest oleks kindlaks kaasaminejaks lähedane sõber Valerio Agnoli ning võib-olla ka Tanel Kangert ja Ivan Santaromita, keda Nibali on soovinud tänavu enda kõrval näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles