Hundi klubi kohtub play-off’i avaringis ebamugava vastasega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olude sunnil juhib praegu Bengalsi mängu A.J. McCarron (keskel)
Olude sunnil juhib praegu Bengalsi mängu A.J. McCarron (keskel) Foto: SCANPIX

Läinud ööl sai selgeks, et ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals kohtub NFLi play-off’i avaringis Pittsburgh Steelersiga. Mäng toimub 9. jaanuaril Bengalsi kodustaadionil.

Hundi meeskonnal püsis viimase hetkeni lootus, et oma konverentsis saavutatakse teine koht, mis vabastaks nad play-off’i avaringist. Denver Broncos suutis ööl vastu esmaspäeva siiski oma viimase mängu võita ja sellega edestati Bengalsit kõige napimalt. Denver jääb oma teise ringi vastast ootama paarist, kus kohtuvad Kansas City Chiefs ja Houston Texans. Bengals läheks avaringi võidu korral kokku New England Patriotsiga.

Kuigi Steelers näitas põhihooajal heitlikumat mängu kui Bengals, võib eeldada, et Cincinnati jaoks on tegemist ebamugava vastasega. Hundi tööandja võitis põhihooajal 12 mängu ja sai AFC konverentsis kolmanda koha, Steelers oli kümne võiduga kuues.

Edu tõi Pittsburghile just hea hooaja lõpp, kus viimasest viiest mängust võideti neli. Teiste hulgas käis 13. detsembril nende jõud üle ka Benglasist. Selles mängus vigastas pöialt Cincinnati põhimängujuht Andy Dalton, kes ilmselt play-off'i avaringiks ei parane. Õnneks on tema asendaja A.J. McCarron näidanud korralikke esitusi.

Üha kindlamaks on läinud ka hooaega varumehena alustanud äärekaitsja Margus Hundi esitused, kes lõpuks tegi põhihooajal kaasa seitsmes mängus ja teenis ekspertidelt kiidusõnu. 

Viimasest 12st Steelersiga peetud omavahelisest mängust on Bengals suutnud võida vaid kolm.

Foto: Wikibedia
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles