Infonet testib viimati Krimmi meistrivõistlustel mänginud tuttavat ründajat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Eelmisel aastal Eesti jalgpallimeistrivõistlused neljanda kohaga lõpetanud Infoneti meeskonnas on testimisel Eesti jalgpallipublikule tuttav ründaja Nikita Koljajev, vahendab ERRi venekeelne uudisteportaal rus.err.ee.

2010. aastal esindas Kasahstanis Almatõs sündinud Koljajev Sillamäe Kalevit, lüües 17 mänguga 9 väravat. Seejärel siirdus ta Levadiasse ja 2011. aastal sa kevadest suveni kirja 15 liigamängu. Hooaja teise poole veetis Koljajev siiski juba Levadia duubelmeeskonnas. Nii põhimeeskonna kui ka duubli eest lõi ta tol hooajal kuus ehk kokku kaksteist väravat.

Järgmiseks hooajaks siirdus Koljajev mängima Iisraeli, ent oli 2014. aastaks tagasi Levadias. Taas ei õnnestunud tal esindusmeeskonnas kanda kinnitada, 13 mänguga jäi venelase saldoks neli väravat. Esiliigas säras ta aga Levadia duubli rivistuses koguni 24 tabamusega.

2014. aastal viis Koljajevi tee Venemaa teise liigasse, kuid läinud suvel kolis sealt Krimmi meistrivõistlustel osalevasse Kertši Okeani klubisse, kus lõi üheksa mänguga seitse väravat. Infoneti spordidirektor Aleksandr Altosar sõnas rus.err.ee'le, et Koljajev viibib nende juures testimisel selle nädala lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles