Ametlik: Real vallandas Benitezi, uueks peatreeneriks saab Zidane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigaklubi Madridi Real teatas täna, et nad vallandasid meeskonna senise peatreeneri Rafael Benitezi ning tiimi uueks juhendajaks saab klubi legend Zinedine Zidane.

55-aastane Benitez asus Reali etteotsa mullu juunis pärast Carlo Ancelotti valitsemisaega. Kolmeaastase lepingu sõlminud hispaanlane sai seega Reali juhendada vaid seitse kuud, kuni ta ametikohalt kinga sai. Vallandamise ajendiks oli Reali üleeilne pettumust valmistanud 2:2 viik Valenciaga, sest meeskonnal on nüüd liigatabelis alles kolmandana 37 punkti - esikohta hoidev Atletico jääb nelja punkti ning teisel kohal olev Barcelona kahe silma kaugusele.

Nii kutsus klubi president Florentino Perez täna kokku erakorralise koosoleku ja hiljem korraldati pressikonverents, kus teatati, et klubi ja Benitezi teed on lahku läinud. Lisaks kinnitati, et meeskonda asub juhendama seni Madridi klubi duubli peatreeneri kohuseid täitnud Prantsuse koondise legend Zinedine Zidane, kes mängis omal ajal Realis aastatel 2001-2006.

«Rafael Benitez on oma ala absoluutne professionaal ja imeline inimene. Oleme otsustanud nimetada Zinedine Zidane’i uueks Madridi Reali peatreeneriks,» teatas Perez pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles