Kurva ajalooga Bengalsit ootab ebameeldiv vastane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (nr 99) 13.detsembril peetud kohtumises taga ajamas Pittsburgh Steelersi mängumeest Heath Millerit.
Margus Hunt (nr 99) 13.detsembril peetud kohtumises taga ajamas Pittsburgh Steelersi mängumeest Heath Millerit. Foto: SCANPIX

Kolmandat hooaega ameerika jalgpalliliigas NFL mängiv Margus Hunt saab Cincinnati Bengalsi koosseisus tänavu taas play-off’i õhku nuusutada. Põhihooaja viimase vooruni oli isegi võimalus, et Bengals pääseb otse teise ringi, kuid lõpuks tuleb ikkagi alustada kohamänge samast staadiumist nagu neljal eelneval hooajal. Seejuures saadi endale Eesti aja järgi pühapäeva esimestel tundidel peetavaks matšiks ülimalt ebamugav vastane – Pittsburgh Steelers.

Bengals pani põhihooajale punkti 24:16 võiduga 2000. ja 2012. aasta Super Bowli võitja Baltimore Ravensi üle. Hunt teenis keskmisest rohkem mänguaega, kuid statistikat kirja ei saanud. Kui hooaja alguses eestlane mängupäeva koosseisu ei mahtunud, siis edaspidi hakkas ka talle mänguaega jaguma. Kokku tegi äärekaitsja Hunt kaasa seitsmes põhihooaja mängus.

Viimases voorus ei olnud kõik enam Bengalsi kätes ja kuna Denver Broncos alistas 27:20 San Diego Chargersi, siis ei õnnestunudki play-off’i avaringist vabastust saada. 12 võidu ja nelja kaotusega korrati küll 1981. ja 1988. aastast pärinevat klubi rekordit, kuid siiski tuleb Cincinnati meeskonnal väljakule tulla juba sel nädalavahetusel. Play-off’i avaringi kohtumise Steelersi vastu saab Bengals pidada küll koduareenil, kuid varasematest vastasseisudest ei ole neil sealt midagi eriti positiivset kaasa võtta. Nii rõhutati mitmelt poolt, et tegemist saab olema Hundi koduklubi jaoks põhimõttelise duelliga, kus tuleb negatiivset ajalugu veidikenegi ilusamaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles