Naiste liigade detsembrikuu parimaks valiti Kohila nurgaründaja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kateryna Dudnikova (vasakul, nr 10) koos naiskonnakaaslastega.
Kateryna Dudnikova (vasakul, nr 10) koos naiskonnakaaslastega. Foto: Tairo Lutter

Naiste Liigade detsembrikuu parimaks mängijaks nimetati Kohila Võrkpalliklubi nurgaründaja Kateryna Dudnikova, kes osales Kohila naiskonna ridades kõigis kuues Balti liiga ja kolmes Eesti karikavõistluste mängus. 

Kohila Võrkpalliklubi võitis aasta viimasel kuul kuuest Balti liiga mängust viis, tunnistades vaid koduse konkurendi TTÜ/Tradehouse'i üleolekut. Detsembrikuu parim mängija kogus nendes vastasseisudes kokku 70 punkti, mis oli liiga seitsmes näitaja. Dudnikova efektiivsuseks kujunes 70 punkti juures +45, mis oli liiga kuues resultaat. Rünnakuid realiseeris detsembrikuu parim mängija 53%-liselt, vahendas volley.ee.

Kahes Eesti karikavõistluste poolfinaalmängus Tallinna Ülikooli vastu tõi ukrainlanna üleplatsimängijana 12 ja 16 punkti. Finaalkohtumises kanti Dudnikova arvele parimana 19 punkti, kuid võiduks sellest ei piisanud. Mäletatavasti võttis TTÜ/Tradehouse teist aastat järjest esikohamängus 3:2 võidu. 

Oktoobris valiti parimaks mängijaks Kohila Võrkpalliklubi sidemängija Julija Mõnnakmäe ja novembris Tallinna Ülkooli nurgaründaja Raili Kont-Kontson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles