Värske peatreener Zidane: see on väga emotsionaalne päev

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi pidas täna õhtul erakorralise pressikonverentsi, kus meeskonna uueks peatreeneriks nimetati klubi legend Zinedine Zidane.

43-aastane Prantsuse koondise legend mängis Realis aastatel 2001-2006 ning töötas hetkel Madridi klubi duubelmeeskonna juhendajana. Täna peetud pressikonverentsil teatas aga klubi president Florentino Perez, et vaid seitse kuud Reali peatreenerina töötanud Rafael Benitez on vallandatud ja tema töö võtab üle just Zidane.

«Tahan tänada klubi ja presidenti, et mulle antakse klubis treenimise võimalus. See on maailma parim klubi maailma parimate fännidega. Tahan anda endast parima, et klubil oleks hooaja lõpus trofee ette näidata. Homme algab töö. Tänane on minu jaoks emotsionaalne päev - isegi emotsionaalsem sellest päevast, kui ma mängijana klubiga ühinesin,» rääkis jalgpallilegend pressikonverentsil.

Oma debüüdi Reali põhivõistkonna juhendajana teeb Zidane sel laupäeval, kui Madridi klubi võõrustab Deportivo La Corunat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles