Zidane tahab Madridi Reali legendi klubisse tagasi tuua

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane (kõige vasakpoolne) ja Iker Casillas (kõige parempoolne).
Zinedine Zidane (kõige vasakpoolne) ja Iker Casillas (kõige parempoolne). Foto: SCANPIX

Ühe Hispaania raadiojaama väitel on värskelt Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreeneriks saanud Zinedine Zidane juba käitumas kui tiimi juhendaja ning on pidanud läbirääkimisi klubi legendi Iker Casillasega, et teda meeskonda tagasi tuua.

Zidane'ist sai Reali uus peatreener täna õhtul, kui klubi president Florentino Perez teatas pressikonverentsil, et senine juhendaja Rafael Benitez enam meeskonnaga ei jätka ning ohjad antakse Prantsusmaa legendi kätte. Hispaania raadiojaama Cadena Seri andmetel on aga Zidane juba enne ametlikult peatreeneritoolile istumist asunud niite tõmbama ning tahab tagasi Reali tuua nimeka väravavahi Iker Casillase.

Aastast 1999 Madridi klubis mänginud kogenud puurilukk siirdus sel suvel Realist Portosse üsna kummalisel moel, kui klubi talle esialgu lahkumiseks isegi pressikonverentsi ei korraldanud. Ka Reali fännibaas pööras Hispaania koondislasele selja, kuid Zidane tahab Casillast sellest hoolimata tagasi Hispaaniasse meelitada. Kaks jalgpalli suurnime mängisid Realis koos aastatel 2001-2006, mil Zidane Madridi nimekirja kuulus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles